tr
tr

Konteyner Ev

Konteyner ev modelleri rahat, konforlu ve dayanıklı yapıları ile günümüzde giderek popüler bir hale dönüşüyor. Değişen teknoloji ve mimari gelişmeler ile birlikte konteyner kavramı da farklılığa uğruyor. Daha önceden sadece geçici olarak tercih edilebilen günümüzde gerçekçi bir ev konforu yaratarak uygun fiyatlı çözümler yaratmayı başarıyor.

Konteyner Ev Nedir?

Konteyner tanımı itibariyle büyük yüklerin gemi, uçak ve tren gibi araçlar ile taşınmasını sağlayan çok dayanıklı özel muhafazalardır. Kullanım amacı olarak bu türden nakliye işlemlerinin sorunsuz yapılması için tasarlanmış olan konteynerler daha sonra yapılan değişim ve iyileştirmeler ile ev ya da ofis olarak kullanım için de uygun hale getirilmiştir.

Tüm dünyada gelişen özellikle günümüzde güzel ve işlevsel evlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Son yılların gözde yapılarından olan konteyner evler içinde uzun süreli yaşamak için sağladıkları avantajlar sayesinde de fark yaratmayı başarıyor. Hem kolay yapımları hem de ekonomik olmaları sebebiyle geniş kitlelerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Konteyner ev içinde yaşamaya uygun hale getirilmiş konteyner çeşididir. Bu tarz yapılarda normal bir evde olması gereken tüm detaylar bulunur. Oda ayrımı, banyo, tuvalet, mutfak, pencere ve balkon gibi özellikler konteyner evlerde bulunabilmektedir. Tasarım detaylarına göre katlı olacak şekilde de konteyner yapılmaktadır. Sağladıkları kullanım kolaylığı ve uygun fiyatlar ile konteyner evler bağ evlerinden kent içindeki yaşama kadar çok geniş alanlarda kendisini göstermeyi başarıyor.

Konteyner Avantajları Nelerdir?

Konteyner avantajları ile öne çıkıyor. Konteyner evlerin avantajları arasında ilk olarak kolay ve hızlı kullanıma hazır hale gelmesi yatıyor. Konteyner ev istenen özellik ve ölçülerde fabrika aşamasında üretildikten sonra hemen nakliye işlemine geçilir ve zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra da kurulumu bitmiş olur. Bu bakımdan çok kısa sürelerde konforlu bir ev sahibi olmak isteyenler için konteyner evler önemli bir avantaj sunuyor.

Kurulacak alan kısıtlı ya da dar olduğunda da konteyner evlerin kurulumu rahatlıkla yapılabilmektedir. Özellikle alan açısından çok geniş seçeneğe sahip olmayanlar için konteyner ev kurulumu önemli avantajlar yaratır.

Konteyner evlerin kurulumu da kolay olduğundan betonarme yapılarda olduğu gibi detaylı ve masraflı inşaat süreci gerektirmez. Kurulumu saatler içinde yapılabilir ve gerekli kontroller sağlandıktan sonra hemen kullanıma hazır hale gelir.

Yapıları itibariyle konteyner evler yangın ve deprem gibi afetlere karşı da daha dirençlidir. Özellikle deprem gibi durumlarda yıkılmaz yapıya sahiptir ve böylece sağlığınızın korunması için de önemli bir katkı sunmuş olur.

Konteyner evlerin bakımları da son derece pratik ve kolaydır. Dış cephesinin yıkamaya da uygun olması sayesinde yağmur suyuyla bile kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir ve böylece yorucu bakım yapmaktan sizi uzak tutar.
Maliyet açısından da avantajlar içeren konteyner evler özellikle ahşap ve betonarme yapılara göre çok daha hesaplı olabilmektedir. Konteyner evlerde ayrıca farklı boyut ve tasarım detaylarıyla istenilen eve kavuşmak da mümkündür.

Konteyner evlerin bakımları da son derece pratik ve kolaydır. Dış cephesinin yıkamaya da uygun olması sayesinde yağmur suyuyla bile kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir ve böylece yorucu bakım yapmaktan sizi uzak tutar. Maliyet açısından da avantajlar içeren konteyner evler özellikle ahşap ve betonarme yapılara göre çok daha hesaplı olabilmektedir.

Konteyner evlerde ayrıca farklı boyut ve tasarım detaylarıyla istenilen eve kavuşmak da mümkündür. Konteyner evlerin bakımları da son derece pratik ve kolaydır. Dış cephesinin yıkamaya da uygun olması sayesinde yağmur suyuyla bile kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir ve böylece yorucu bakım yapmaktan sizi uzak tutar.

Maliyet açısından da avantajlar içeren konteyner evler özellikle ahşap ve betonarme yapılara göre çok daha hesaplı olabilmektedir. Konteyner evlerde ayrıca farklı boyut ve tasarım detaylarıyla istenilen eve kavuşmak da mümkündür.

Neden Konteyner Ev?

Konteyner evler neden tercih edilmeli sorusuna dayanıklılık, uzun ömürlü kullanım ve az masraflı olmaları şeklinde yanıt verilebilir. Yapıları itibariyle kullanıcıların ev beklentilerini en iyi şekilde karşılar. Özellikle ev sahibi olmak isteyenler için gerekli yasal izinlerin alınması sonrasında belirlenen alana çok rahat şekilde kurulumu yapılmaktadır. Tadilat gerektirmeyen ve dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanım sunmaları sebebiyle de ileriye dönük olarak masrafların yine az olmasını sağlamaktadır.

Konteyner Ev Fiyatları

Konteyner ev fiyatları ölçü, malzeme ve oda sayısına göre değişebilmektedir. Aynı şekilde pencere sayısına göre de yine fiyatlar değişiklik gösterebilir. Ancak konteyner fiyatları özellikle betonarme yapılara göre çok hesaplıdır. Uzun süreli kullanım imkânı verdiği için de ileride oluşacak masrafları da en aza indirgeyen konteyner evler ekonomik yapı modelleri olarak tercih edilmektedir.

2. El Konteyner Ev Fiyatları

Daha uygun fiyatlı konteyner ev almak isteyenler için de 2.el konteyner ev fiyatları avantaj sağlıyor. Dayanıklı ve uzun ömürlü bir malzeme olduğundan ikinci el konteyner ev almak uygun fiyatlı ev sahibi olmak isteyenler için ideal bir çözüm sağlıyor. Fiyatlar yine tasarım, büyüklük ve oda sayısı gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

1+1 Konteyner Ev Modelleri

Boyutları ve uygun fiyatları ile en çok tercih edilen konteyner ev modelleri arasında yer alan 1+1 konteyner evler estetik, işlevsel ve kullanımı kolay olan modeller olmaktadır. Uygun fiyatları ile birlikte çok kolay şekilde herkesin sahip olabileceği bu modeller 1 oda ve 1 salon ayrımına sahiptir. Aynı zamanda mutfak ve tuvalet gibi alanlar da bulunmaktadır.

3+1 Konteyner Ev Fiyatları

Geniş bir eve sahip olmak isteyenler için tasarlanan 3+1 konteyner evler geniş ailelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde gideriyor. Özellikle yazlık ya da kır evi yapmak isteyenler için 3+1 konteyner ev fiyatları sayesinde de avantaj yaratmayı başarıyor. Genişlikleri ve pek çok kişinin evi kullanmasını sağlayan özellikleri ile 3+1 konteyner evler en sık tercih edilen modeller arasında bulunuyor.

Lüks Konteyner Ev

Konteyner evler yapıları gereği özelleştirmeye uygundur ve lüks bir ev isteyenlerin beklentilerini de karşılar. Lüks konteyner ev çeşitleri tasarım açısından daha fazla gösteriş ve kullanım özelliğine sahip olan modellerden oluşur. Renk, işlev, oda ayrımı ve genişlik açısından daha etkileyici olan lüks konteyner evler ile etkileyici yaşam alanları kurulabilmektedir.

Modern Konteyner Ev

Günümüz estetik ve işlevsel beklentilerine uygun olması için tasarlanan modern konteyner ev modelleri kullanıcıların beklentilerini doğru olarak karşılar. Modern bir evde olması gereken tüm estetik ve işlevsel detaylara sahip olan modern konteyner evler böylece kullanıcılar için çok özel bir yaşam alanına kavuşmalarını da sağlar.

Mutfaktan oturma odasına kadar ev kullanımı için önemli olan tüm detayların yer aldığı modern konteyner evlerde tuvalet, banyo, balkon gibi alanlar da beklentileri en iyi şekilde karşılamaya yardımcı olur. Aynı zamanda konteyner üzerinde çeşitli değişimler de yapılarak daha estetik hale getirilmesi mümkündür. Farklı kat sayısında da yapılabilen modern konteyner modelleri bu özellikleri ile birlikte çağın beklentilerini yansıtmayı başarıyor.

Ürün Sipariş Formu